Reactie plaatsen

Reacties

Wrissenberg-Ghekiere
7 maanden geleden

Wat een prachtig feest met DJ Cissen!!!!
Hij kreeg carte blanche en totaal geen spijt van deze keuze.

We gingen total loss! Bedankt Cissen om van ons feest een echt feest te maken.

Ook het traject naar het feest toe was fantastisch, je luisterd, heeft tips & trics.

Ingo en Liesje

Jamie en Joran
8 maanden geleden

Blindelings vertrouwen en dit bleek meer dan terecht. Vanaf het eerste liefje tot het laatste liedje stonden er constant mensen op de dansvloer. Dj cissen weet perfect wat hij met jouw feest moet doen. Hij is een perfecte DJ, en een zeer aangename correcte persoon.
DJ cissen je bent de Max ❀️
Liefs Joran- Maurice - Jamie

Marta Orban
9 maanden geleden

Gisteren een super trouwfeest gehad. Muziek was top in orde van begin tot en met einde! πŸ‘Œ andere gasten vonden je ook echt super goede dj! Materiaal en installatie netjes gezet, dj chique gekleed maar de beste was toch wel de muziek! Geen een keer van de dansvloer weggegaan (dat voel ik ook wel vandaag aan mijn voetenπŸ’ƒ) maar het kon ook niet anders! Dj, je hebt ons dag nog mooier gemaakt! Bedankt daarvoor!

Bram vos
9 maanden geleden

Ik wil ook nog iemand uit de grond van mijn hart bedanken en dat is Francis Daems jij hebt ervoor gezorgd dat onze trouw perfect was je kreeg carte blanche van ons en dat was de beste beslissing dat we konden nemen ik kon geen betere dj dromen voor onze trouw we hebben van heel mensen grote complimenten gekregen over jou een hele dikke merci vanwege Stacey en mezelfπŸ˜πŸ˜πŸ˜€πŸ˜€πŸŽ‰πŸŽ‰ Stacey Vermeersch

Dries & Zefanja
3 jaar geleden

Er was ambiance, sfeer, veel gedans en super muziek op ons trouwfeest dankzij dj Cissen. Een avond om niet meer te vergeten. Dankjewel!!!